مشاوره پرورش اندام از مبتدی تا قهرمانی

آموزش بدن سازی از مبتدی تا قهرمانی .چاقی یا لاغری. بانوان و آقایان

مشاوره پرورش اندام از مبتدی تا قهرمانی

آموزش بدن سازی از مبتدی تا قهرمانی .چاقی یا لاغری. بانوان و آقایان

مشاوره رایگان پرورش اندام . چاقی . لاغری با 09122114217 میری مربی درجه یک فدراسیون جهانی پرورش اندام

چربیها کابوسی برای بدنسازان

سه شنبه, ۱۶ تیر ۱۳۹۴، ۰۲:۰۲ ب.ظ

چگونگی تشخیص چربی های مفید و مضر 

حذف چربیها از رژیم غذایی اشتباهی جبران ناپذیر است .

چربی مثل شمشیری دو لبه است همانقدر که مفید است میتواند مضر هم باشد .

بنابراین با شناخت این دو و کسب نیاز های رژیمی تان از منابع غذایی حاوی اسید های چرب امگا-3 روغن ماهی 66گرم در روز و یا روغن تخم کتان 400 گرم در روز و یا مکمل های امگا-3 بخصوص برای انان که ماهی نمیخورند و یا کم میخورند 

منابع غنی از چربیهای مفید .

ماهی های آزاد. شاه ماهی .قزل آلا . ساردین . ماهی تن .

گوشت قرمزلخم . گوشت جوجه بدون پوست . تخم مرغ . مغز ران و سردست گوساله .

مواد دیگر : 

دانه های روغنی . غلات . زیتون . کره بادام زمینی طبییی.

انواع چربیها :

3نوع چربی . خوب . متوسط . و بد  وجود دارد 

نوع خوب : چربی های اشباه نشده تک اتصالی باعث کاهش LDLکلسترول بد میشود که این نوع چربی باعث مهیا کردن اسید های چرب ضروری میشود و باعث عملکرد صحیح عملکرد مغز و سیستم عصبی مرکزی میشود و همچنین باعث تنظیم فشار خون و ابقای سیستم ایمنی بدن میشوند و به رشد عضلات و سلامت مفاصل هم کمک میکنند .

حال اگر مصرف چربی های امگا -3 و امگا -6 متعادل ( یعنی همان نرخ 2به1 ) نباشد فواید آنها بکلی محو میشود .

منابع:

روغن زیتون . بادام زمینی . ماهی آزاد . مغز های روغنی و تخمه آفتابگردان /

نوع چربی های متوسط:

این نوع از چربی ها باعث افزایش سیری . حوصله . عملکرد ذهن و عملکرد سیستم عصبی میشوند و به پایداری سطح تستوسترون کمک میکنند .

مصرف زیاد آنها میتواند منجر به افزایش سطح کلسترول LDLشود .

این نوع چربی ها بیشتر در منابع غذایی حیوانی مثل گوشت قرمز گوشت مرغ و محصولات لبنی یافت میشود .

محدود کردن این نوع غذاها و روی آوردن به غذ اهای کم چرب عاقلانه تر است ..

چربی های نوع بد:

این چربی ها هیچ منفعتی ندارند و در واقع باعث افزایش کلسترول ( LDL) و حتی کلسترول خوب(HDL) را هم پایین میاورند و حتی باعث افزایش بروز سرطان های مختلف میشوند . از کاهش چربی جلوگیری میکنند و سلولها را در هم میشکنند و بشکل منفی عملکرد سلولی را دگرگون و رشد عضله را محدود و باعث تجزیه و تحلیل عضلات میشوند .

بنابراین پرهیز از غذا های سرخ شده . غذ اهای آماده تهیه شده از روغن های هیدروژنه شما را از خطراتی که یاد شد محافظت میکند ..

زندگی بدون چربی :

چنین چیزی ممکن نیست زیرا بدن برای انجام عملکردهای صحیح نیاز به چربی دارد .

چربی ها یک منبع انرژی مهم برای بدنسازان هستند . متخصصان تغذیه رژیمی شامل 20 الی 30 در صد چربی که اکثر آن از منابع پروتیینی و کربو هیدراتی مصرفی باشد را توصیح میکنند .

چربی در عملکرد بسیاری بخصوص در ترکیب و ساخت هورمون ها دخالت دارد و به تنظیم ضربان قلب . فشار خون . انعقاد خون و سیستم عصبی مرکزی بسیار کمک میکند . و همچنین در تحریک رشد عضلات نیز موثر است و به ریکاوری بعد از یک تمرین شدید کمک میکند .

علاوه بر این چربی ها ویتامین های محلول در چربی نظیر ( A. D . E . , K)را از غذا به بدن حمل میکند .

یادآوری کنم که هر گرم پروتیین و کربوهیدرات 4 کالری دارد ولی هر گرم چربی 9کالری دارد .

از انجایی که چربی ها مدت زمان زیادی در شکم باقی میمانند باعث احساس سیری پس از صرف غذا میشوند .

چربی ها بویژه اسید های چرب امگا-3 و امگا-6 به پایداری سلامتی مو و پوست و مقابله با استرس که همان هورمون کورتیزول است بسیار کمک میکنند .

 

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی