شکلات سیاه
دوشنبه, ۱۱ آذر ۱۳۹۲، ۱۰:۱۴ ق.ظ
شاید تا کنون راجع به شکلات سیاه (dark chocolate) زیاد شنیده باشید
اکنون مطالبی چند در باره این خوراکی صحبت میکنیم
شکلات سیاه اگر چه نسبت به دیگر شکلاتها مزه بهتری
ندارد اما در میان بدنسازان شهرت خوبی دارد .
کاکائو ماده اصلی شکلات است میوه این محصول مثل
انگور و چای از ماده آنتی اکسیدان قدرتمند فلاونال تشکیل شده است و این ماده به شکل
عجیبی روی بهبود سطح سلامت بدن موثر است . و این گونه تاثیرات رابطه مستقیمی با قلب
انسان دارد کاکائو میتواند موجب کاهش فشار خون ، کمتر شدن بلوکهای مسدود کننده عروق ، کمک به باز شدگی وسلامت رگ های خونی و در نهایت بهبود سطح دفاعی بدن شود .
هر بدنساز سعی میکند با توجع به رژیم غذایی به
بهترین نتیجه ممکن برسد و کاکائو با افزایش سطح نیتریک اکسید خون میتواند باعث پمپ
خون بیشتر در عضلات شود NOیکی از مهمترین مواد لازم سیستم خونرسانی بدن است
و باعث ارتجایی شدن رگهای خونی میشود تا مواد غذایی ، مایعات ، اکسیژن راحت تر به
سیستمهای عضلانی شما برسد این عمل در افزایش طول وحجم وسایز عضلات موثر است.
مصرف کاکائو روی تعادل انسولین و ذخایر گلوکز که
همان ذخیره توده چربیهای شکمی است تاثیر میگذارد .
انسولین اگر چه یک هورمون انابوکیک است اما اگر بر
حسب ورود مقدار زیادی از قند ها ترشح شود باعث افزایش چربی و اگر با روشهای علمی
موجب ترشع انسولین شویم باعث سوختن چربیها و افزایش عضلات میشود
فلاونال ، انتی اکسیدان موجود در کاکائو میتواند
بشدت با هورمونهای کاتابولیک کورتیزول مقابله کرده و شما را از شر این هورمون
مزاحم خلاص کند
دو هورمون کورتیزول و تستوسترون برای ورود به
بافتهای عضلانی در جنگ هستند و هر ماده ای که بتواند سطح کورتیزول را کاهش دهد یک
امتیاز بزرگ برای تستوسترون محسوب میشود
بهتر است که کاکائو را با شیر مصرف نکنید چون شیر
موجب نابودی فلاونال موجود در کاکائو شده و از ارزش آن کم میکند . بهتره بدانید
اگر چه مصرف این ماده برای افزایش عضلات مفید است ولی مصرف بیش از اندازه ان موجب
افزایش قطر شکمتان میشود.....
جهت مشاوره یا اخذ برنامه ورزشی یا
تغذیه از طریق بخش تماس با ما در قسمت بالای سایت اقدام نمایید
موفق باشید ( میری)